A Ritmus is támogatta a Balaton-átúszást!

Bővebben...

A pontosan egy évvel ezelőtt útjára indított Ritmus egészség- és életmódmagazin MATESZ-audittal és 3in1 akcióval ünnepli egyéves fennállását. A kizárólag magyar tulajdonban álló Figyelő Média és Kutató originális tartalomgyártó műhelyében hazai olvasóknak készülő újság sikerét - a 125 ezer nyomott és több mint 110 ezer értékesített példány - mostantól a MATESZ is tanúsítja. A magazin egyéves születésnapját olvasóinak is emlékezetessé kívánja tenni: a májusi lapszám mellé kettő további ajándékba jár.

  

Bővebben...

A sport és az egészségmegőrzés elkötelezett  híveként döntött a Ritmus magazin egy ultra triatlonista világbajnok, Szőnyi Ferenc sportkarrierjének segítése mellett. A sportoló 2013. Szeptember 4.-én reggel a Mokka vendége volt.

Bővebben...

A mellrák elleni küzdelem érdekében az Egészség Hídja Összefogást Magyarországon 2002-ben Nancy Goodman Brinker amerikai nagykövet asszony kezdeményezte. 2006-ban szervezet formában Egyesületként folytatta a korábbi években megkezdett tevékenységet. Az Egyesület minden évben az egész társadalom figyelmét felhívó sétát szervez a Lánchídon, mely idén biciklisekkel kiegészülve a Ritmus magazin támogatásával került megrendezésre. 

Bővebben...

A májusi debütálás után a Médiapiac is kíváncsi volt a Ritmus készítőire, szakmai hátterére.

Bővebben...