Sajtószoba

A Figyelő Média és Kutató új, széles olvasótábornak szóló magazint jelentet meg, amely betöltetlen piaci rést céloz meg (sajtóközlemény)

A Figyelő Média és Kutató a sajtótermékek piacán idén májusban 125 ezer példánnyal debütál saját gyártású egészség- és életmódmagazinjával. A kizárólag magyar tulajdonban álló médiavállalat ezzel középtávon egy olyan szegmensben kíván piacvezetővé válni, amely a XXI. század húzóágazata szerte a világban. Árvay N. Tivadar főszerkesztő nevével jegyzett 80 oldalas Ritmus magazin originális tartalomgyártó műhelyben készül, így az egészséggel, életmóddal, prevencióval, diétával, vagy akár a divattal foglalkozó cikkek biztosan megtalálják a magyar olvasókat. A Ritmus magazin Május 10.-től kapható az újságárusoknál és fizethető elő a kiadónál.

ritmus22

A magazin nem licensztermék, kizárólag originális, itthon gyártott tartalmak olvashatóak benne. A szerzői gárda Magyarország kiemelkedő szaktekintélyeit, mint például Prof. Dr. Merkely Béla, a SOTE kardiológusát, Béres Alexandra, személyi edzőt vagy Dr. Kovács Judit, a Heim Pál Gyermekkórház dietetikusát sorakoztatja fel, ami már magában garancia a mindenkori minőségi tartalomra. A Kiadó várakozásai szerint a színvonalas cikkek, interjúk és publicisztikai írások
igazi élményt és kikapcsolódást nyújtanak a magazin minden olvasójának. A lap főszerkesztője, Árvay N. Tivadar a médiában két évtizedes újságírói és főszerkesztői tapasztalattal rendelkezik, több kiadónál, mint az Axel Springer vagy a MediaCity bizonyította tehetségét.
A Ritmus első lapszáma 125 ezer példányban kerül ki a nyomdából, ami az újságot már induláskor a nagy női magazinokkal azonos polcra helyezi. A vegyes terjesztés a magyar médiában új modellt honosít meg: a magazinból a Patikapénztár és az Új Pillér aktív tagjai részére 110 ezer példányt vásárol meg. A maradék 15 ezer példány a Lapker Relay és Inmedio árushelyein, az országos kereskedelmi láncokban és a postahivatalokban kerül országos árus terjesztésbe. Magyarországon nem megszokott, hogy az egészség - és életmódmagazinok a környezettudatosságot szem előtt tartva papírminőségükben is ehhez alkalmazkodnak. A Ritmus egészség- és életmódmagazin ebben is élen jár, hiszen elsőként ebben a szegmensben újrahasznosított papírra készül. A kedvelt női lapoknál nagyobb formátumban megjelenő Ritmus magazin alkalmas arra, hogy kiszolgálja az olvasói igényeket, de rovatrendszerében és tartalmában is alkalmazkodik a fogyasztói és partneri elvárásokhoz. A Ritmus Magazin májusi lapszámának bevezető ára 195 Forint és előfizethető a kiadó www.figyelomedia.hu weboldalán.

 

Megjelenések: 

btl.hu

mediainfo.hu 

mmonline.hu 

mediapiac.com